Informatie & Colofon

THEATER! leeft in Leiden! 2021-2022

Informatie
Deze online brochure bevat het aanbod van de Leidse Schouwburg, Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau voor de periode september 2021 t/m juni 2022. Nog niet alle voorstellingen zijn bekend of al in verkoop. Op deze pagina vind je verwijzingen naar de huidige openingstijden, informatie over toegankelijkheid en de geldende coronamaatregelen. Je kunt ook via e-mail of telefonisch contact met ons opnemen.
THEATER INS BLAU:
071 514 17 80
info@theaterinsblau.nl

Bekijk de actuele openingstijden hier.

CORONAMAATREGELEN:
Bekijk de actuele richtlijnen hier.
LEIDSE SCHOUWBURG – STADSGEHOORZAAL:
071 516 38 81
kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl
Bekijk de actuele openingstijden hier.

CORONAMAATREGELEN:

Bekijk de actuele richtlijnen hier.
WIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN
Gedurende het seizoen kunnen wijzigingen optreden in bijvoorbeeld openingstijden, prijzen, speeldata, programma of bezetting. De meest actuele informatie vind je op onze website. Wijzigingen in programma of bezetting geven geen recht op restitutie.

ALGEMENE VOORWAARDEN
De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau verklaren de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 108|2011 en zijn te downloaden van de website.COLOFON


Redactie

Monique Aalbers, Lara van Dooren, Caroline Graafland, Mirjam Hensgens, Susanne Lammers, Kees van Leeuwen, Henk Talma, Kim Vissers, Yvet Weiland

Programmering
Kees van Leeuwen, Susanne Lammers, Henk Talma

Ontwerp en opmaak
Studio Kordaat

Realisatie digitale brochure
Studio Projectie


De samenstellers van deze digitale brochure hebben er alles aan gedaan om de informatie zo correct mogelijk weer te geven. Desondanks kunnen speeldagen, aanvangstijden en prijzen wijzigen. Houd altijd onze websites in de gaten voor de meest actuele informatie. De samenstellers van deze brochure zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van wijzigingen bij de in deze brochure opgenomen voorstellingen.