Voorwoord

THEATER! leeft in Leiden! 2021-2022

Beleef theater, voor iedereen!

Welkom in de Leidse Schouwburg, Stadsgehoorzaal en Theater Ins Blau!

Hier vind je het overzicht van voorstellingen en concerten van september 2021 tot en met juni 2022. Je staat op het punt iets moois uit te zoeken. Iets dat je een avond inspiratie bezorgt, troost, inzicht of afleiding. Vitamine C noemen we dat, met de C van Cultuur. Niet alleen goed voor jouw weerstand, maar ook voor die van de hele samenleving. Hoe de komende maanden er ook uit zien, wij doen er alles aan om je een veilige ontvangst te bieden in onze theater- en concertzalen. Koop je kaartjes, voor je favoriete cabaretier, toneelgroep of muziekgezelschap. Wees er snel bij, want we hebben onze zalen voorlopig ingericht voor een publiek op veilige anderhalve meter. 


De kaartverkoop doen we dit seizoen in delen, om te kunnen anticiperen op de actuele ontwikkelingen. Voor nu gaan de maanden september en oktober in verkoop, een aantal blockbusters en het klassieke concertseizoen tot en met december. Nieuw in deze online brochure: geef alle voorstellingen en concerten waarin je bent geïnteresseerd een hartje, dan krijg je automatisch een mailtje als een van je favorieten in verkoop gaat.


We hopen je graag in de komende maanden te verwelkomen! Om te beleven. Voor iedereen.


PS: Mocht er iets onverhoopt niet doorgaan, dan blijft je kaartje altijd geldig als digitaal tegoed. In te zetten voor een dosis Vitamine Cultuur in de toekomst.


Nanette Ris
algemeen directeur Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal


Kees van Leeuwen

algemeen directeur Theater Ins Blau